NÆRVÆR-forestillinger


Hvert år setter elever og lærere fra Vågen videregående skole og Sandnes kulturskole sammen et flott program av musikk, dans og drama med solister, grupper, band og kor, i Sandnes kulturhus. De to Nærværforestillingene gir viktige inntekter til Byprestens arbeid blant rusavhengige i Sandnes.

Reportasje om Nærværforestillingene på kirken.no

Kostnadene for leie av konserthus, PR med plakater og annonser prøver Bypresten hvert år å dekke inn ved hjelp av sponsorer. Er det noen som har lyst til å bidra her er det bare å gi beskjed, send i så fall en mail til byprest Øyvind Justnes Andersen, send e-post eller ring på mobil 976 99 677.

Overskuddet, som dermed blir billettsalget av forestillingene, går uavkortet til byprestenes arbeid i rusmiljøet i Sandnes.

Derfor blir dette på mange måter en stor Sandnes-dugnad. Elever og lærere gir sin innsats til byen i form av kunstnerisk kreativitet og fremføring, næringslivet er med og sørger for å betale arrangementskostnadene, publikum sørger for overskuddet slik at byprestene kan ha fokus på arbeidet blant rusavhengige. En god vinn-vinn situasjon som alle drar nytte av.

Tilbake