Gjert - en venn av ASFALT


Gjert Ingebrigtsen er ikke bare den mest suksessrike treneren i norsk toppidrett for tiden. Han er også en mann med hjertet på rett sted, og Gatemagasinet ASFALT er noe han kan anbefale på det varmeste. 

 

"Gå ut og kjøp magasinet, for å bedre situasjonen til de som ikke har det så godt", sier Gjert Ingebrigtsen i en video for Gatemagasinet ASFALT for en tid tilbake. Også bypresten i Sandnes møtte bare godvilje da Gjert ble spurt om å legge inn et godt ord for ASFALT-boken i desember 2018: "Denne må du rett og slett kjøpe", sa han om Gatemagasinets årlige julebok da byprest Günter Theiss laget en videosnutt sammen med ham i forbindelse med Ingebrigtsens boksignering av sin egen bok Kunsten å oppdra en verdensmester, på Norli bokhandel i Langgata.

Gjert Ingebrigtsen motiveres til å trene barna sine fordi de har tatt en avgjørelse, satt seg noen mål, og er villige til å stå opp hver dag og ofre det som må ofres for at de skal nå sine mål. Omtrent som en ASFALT-selger må gjøre. Å stå opp om morgenen med et mål og en motivasjon, å gjøre gode valg og ofre noe annet for å virkeliggjøre sine mål, det er noe av kjernen i det som ASFALT ønsker å bidra til for mennesker med ruserfaring. 

Tilbake